Háziorvosi és házi gyermekorvosi ügyelet telefonszáma: +36 46 477 104

TTEKG

Transztelefonikus EKG

Mi a Transztelefonikus EKG készülék?

A Transztelefonikus EKG egy speciális, kisméretű EKG felvevő egység, melynek segítségével a napi munka- és élettevékenység bármely időpontjában az EKG saját kezűleg elkészíthető, és vezetékes vagy mobiltelefonon keresztül továbbítható a kardiológiai értékelő központba.

A Központ egészségügyi csapata folyamatos telefonos elérhetőséget biztosít a rendszerben résztvevő beteg számára, kikérdezi a panaszait és értékeli az EKG felvételt, szükség esetén riasztja a Mentőszolgálatot a beteghez.

Miért van szüksége a Transztelefonikus EKG készülékre?

Az Ön és családja egészsége olyan kincs, melynek megőrzésére Önnel együttműködve az IMS csapata kiemelt figyelmet fordít. Országszerte szakmai partnereinkkel és szakember gárdánkkal az Ön és családja egészségének folyamatos biztosítására törekszünk. Életmód tanácsaink mellett az Ön otthonában, munkahelyén, de akár szabadidős tevékenységek során is biztosítjuk a Transztelefonikus EKG 24 órás szolgáltatását, mellyel a biztonságos és egészségtudatos életforma kialakításához törekszünk hozzájárulni! A rendszer használatának a készüléken kívül egyetlen feltétele a telefonos lefedettség megléte.

Tegyen Ön is egészégéért, hogy időben kiszűrhessük és kezelhessük a magyar lakosság évek óta vezető halálozásáért felelős szív- és érrendszeri megbetegedéseket!

Hogyan működik a Transztelefonikus EKG?

1. EKG felvétel sajátkezű elkészítése

2. EKG-jel továbbítása vezetékes/mobil telefonon vagy BlueTooth adatátvitelen keresztül

3. A beérkező EKG-jel fogadása

4. A szakorvos értékeli az EKG-t, tanácsot ad, szükség esetén intézkedik

A TTEKG használata percek alatt megtanulható és teljesen mobilis. Panasz esetén a nap 24 órájában bármikor, bárhonnan kapcsolatba léphet az ügyeletes szakorvossal, aki a pillanatnyi EKG és a panaszok ismeretében tanácsot ad, segítséget nyújt. Az elküldött EKG kép és az Ön panaszainak kikérdezése révén a rendszer állandó felügyeletet jelent az Ön egészsége felett.

  • Ha baj van (pl. infarktus, STROKE-ot okozó szívritmuszavar stb.), azt időben felismerik, intézkednek a további teendőkről.
  • Ha nincs baj, azt felelősen és megnyugtatóan visszajelzik.